Hoe het ooit begon…

Hond, poes, aap,… . Het moeten zowat de eerste woordjes geweest zijn die ik als kind kon uitspreken.
Ik was voorbestemd om dierenarts te worden. Omgeven door dieren groeide ik op in het landelijke Sinaai.

Na een zorgeloze jeugd was diergeneeskunde studeren voor mij de enige logische volgende stap in mijn leven.

In 2006 studeerde ik af aan de universiteit van Gent. Na mijn studies deed ik een drietal jaar ervaring op in gespecialiseerde dierenklinieken voor gezelschapsdieren.In 2009 was de tijd rijp om op eigen benen  te gaan staan. Ik richtte een nieuwe praktijk op in Stekene, waar de liefde mij ondertussen had doen belanden.

Sindsdien zet ik mij met hart en ziel in om de dieren uit Stekene en omstreken te genezen en gezond te houden.

De all-round dierenarts van weleer die zowel paarden, runderen als kleine huisdieren behandelt is niet meer. Specialisatie is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Daarom heb mij uitsluitend toegelegd op de behandeling van kleine huisdieren. Geregeld volg ik bijscholingen om up-to-date te blijven. Momenteel leg ik me vooral toe op de tandheelkunde. Jaarlijks volg ik hiervoor meerdere buitenlandse cursussen.

U kan bij mij terecht voor uw hond, kat, konijn of knaagdiertje.

ik3 (2) Gill (1)

 

Vanaf januari 2020 is Ellen Ryckaert mijn vaste collega in de praktijk. Zij studeerde af in 2018 en is sindsdien met passie aan de slag als dierenarts voor gezelschapsdieren. Haar bijzondere interesse gaat uit naar de medische beeldvorming (echografie, radiografie) en zij zal zich daar in de toekomst verder in verdiepen.

Alle patiëntendossiers worden door ons beiden bekeken zodat wij alle twee op de hoogte zijn van de historiek van uw huisdier.

Ellen heeft zelf 2 honden die altijd klaar staan voor een leuke wandeling.