Hoe het ooit begon…

Hond, poes, aap,… . Het moeten zowat de eerste woordjes geweest zijn die ik als kind kon uitspreken.
Ik was voorbestemd om dierenarts te worden. Omgeven door dieren groeide ik op in het landelijke Sinaai.

Na een zorgeloze jeugd was diergeneeskunde studeren voor mij de enige logische volgende stap in mijn leven.

In 2006 studeerde ik af aan de universiteit van Gent. Na mijn studies deed ik een drietal jaar ervaring op in gespecialiseerde dierenklinieken voor gezelschapsdieren.In 2009 was de tijd rijp om op eigen benen  te gaan staan. Ik richtte een nieuwe praktijk op in Stekene, waar de liefde mij ondertussen had doen belanden.

Sindsdien zet ik mij met hart en ziel in om de dieren uit Stekene en omstreken te genezen en gezond te houden.

De all-round dierenarts van weleer die zowel paarden, runderen als kleine huisdieren behandelt is niet meer. Specialisatie is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Daarom heb mij uitsluitend toegelegd op de behandeling van kleine huisdieren. Geregeld volg ik bijscholingen om up-to-date te blijven. Momenteel leg ik me vooral toe op de tandheelkunde.

U kan bij mij terecht voor uw hond, kat, konijn of knaagdiertje.

ik3 (2) Gill (1)

Door de jaren is de praktijk flink gegroeid waardoor in oktober 2016 Karen Dufraing de praktijk kwam versterken. Karen studeerde af in 2011 en is net als ik zeer gedreven om voor elke patiënt tot het uiterste te gaan.

Karen vertelt:  Al van kinds af aan was ik gepassioneerd door dieren. Elk dier dat ik tegen kwam, kreeg mijn volle aandacht. Ook mijn eerste spreekbeurt op school ging over dieren. Tijdens de vakanties haalde ik mijn hart op op boerderijkamp.

Diergeneeskunde studeren was dan ook een evidente keuze. Na mijn afstuderen in 2011 werkte ik in twee Oost-Vlaamse praktijken en ondertussen ben ik aan de slag bij Sara. Hier zal ik de gezondheid en het welzijn van uw dier steeds in samenspraak met u proberen optimaliseren.

Continu bijscholen vind ik een must. Daarom volg ik op regelmatige basis gecertificeerde opleidingen van Neo Animalia. Zo blijven we in de praktijk voortdurend op de hoogte van alle nieuwigheden in de diergeneeskunde.

In de toekomst zal ik me verder verdiepen in alle aspecten van de inwendige ziekten en de cardiologie.